Ons team

Onze compagnons

Ooit zijn ze zelf begonnen als beveiligingsbeambte. Nu, een aantal decennia later, zijn ze de directeuren van VMB Security & Services, welke ze samen in 2003 hebben opgericht. Hun passie voor het beveiligingsvak blijkt onder meer uit het succes van VMB. Met inmiddels ruim 100 man in dienst én een breed scala aan technische beveiligingsoplossingen, ondergebracht in VMT Security Systems, is VMB een écht allround beveiligingsbedrijf geworden. Klanten kunnen bij VMB aankloppen voor elk type beveiligingsvraag.

Maak hieronder kennis met al onze teamleden en lees de verhalen van onze beveiligers.

Medewerkers hoofdkantoor

Oscar Tieman

Ik loop ruim 20 jaar mee in de beveiligingswereld. Ik ben begonnen als beveiligingsbeambte en sinds 2003 mag ik me, samen met mijn compagnon Robert, directeur/eigenaar van VMB Security & Services noemen. Met inmiddels ruim 100 man in dienst én een breed scala aan technische beveiligingsoplossingen, die we hebben ondergebracht in VMT Security Systems, zijn we écht een allround beveiligingsbedrijf. Klanten kunnen bij ons aankloppen voor elk type beveiligingsvraag. Naast mijn werk voor VMB ben ik sinds 2013 ook MKB vertegenwoordiger voor de Nederlandse Veiligheidsbranche.

Robert Hasperhoven

Ik ben bijna 30 jaar werkzaam in de beveiligingsbranche. Ik ben ooit begonnen als beveiligingsbeambte en via verschillende functies opgeklommen. In 2003 begon ik, samen met Oscar, VMB Security & Services. We zijn met een paar klanten gestart en hebben dit gestaag uitgebouwd naar het huidige niveau. We zijn trots op wat we neergezet hebben, maar kiezen er altijd voor om de groei niet ten koste van kwaliteit te laten gaan. Groei is geen doel op zich! Het belang van de klant staat bij ons altijd centraal, dat is denk ik de kern van ons succes.

Jeanine Tieman

Alweer 10 jaar geleden startte ik bij VMB Security & Services. In eerste instantie was ik werkzaam als receptioniste voor verschillende opdrachtgevers. Na 2 jaar ben ik de collega’s op kantoor administratief gaan ondersteunen, op parttime basis. We vormen een goed en betrokken team samen!

Serena Betten

Ruim 9 jaar geleden startte ik bij VMB Security & Services. Ik begon hier op de afdeling Planning en inmiddels werk ik op de afdeling Administratie. We vormen een hecht team samen en de lijnen op de werkvloer zijn kort, óók richting de klant. Dat maakt het werk persoonlijk en leuk.

Stella Timmer

Sinds mei 2016 werk ik bij VMB Security & Services als Commercieel Manager. Aan mij de taak om de uitvoering van de werkzaamheden van de Security Hosts en de surveillance goed af te stemmen op de wensen van de opdrachtgevers. Alles voor een tevreden klant! Ik ben ook verantwoordelijk voor de invulling van de website en onze social media kanalen. VMB biedt mij mooie uitdagingen die ik maar wat graag aan ga. En dan heb ik het nog niet eens over de leuke collega’s en de prettige werksfeer!

Jan Dik de Nie

Ik werk alweer 3 jaar bij VMB, in de functie van Office manager. Ik ben een echte duizendpoot en heb daardoor veel contact met de opdrachtgevers en de collega’s op de werkvloer. Ik ben verantwoordelijk voor onder andere het wagenpark, de monitoring van alle alarmmeldingen en bijbehorende klant gerelateerde taken binnen het bedrijf.

Beveiligers aan het woord

Mehmet Karaca

Mijn naam is Mehmet Karaca, 33 jaar oud, getrouwd en ik heb 2 jongens van 4 en 6 jaar oud. Ik ben sinds 2008 in dienst bij VMB Security & Services. Ik ben begonnen als objectbeveiliger bij de firma Scherpenzeel te Utrecht. Ik werkte daar sinds 2006, en bij het failliet gaan van mijn toenmalige werkgever, ben ik overgenomen door VMB. Met het in dienst treden bij VMB kreeg ik er ook diensten bij op de mobiele surveillance. In 2013 ben ik gevraagd om Teamleider Surveillance te worden van de regio Utrecht. Dit was weer een leuke uitdaging voor mij die ik erbij kreeg.

Met veel plezier ben ik al 8 jaar aan het werk voor ons bedrijf. Tijdens het werk leer je veel leuke mensen kennen. Zowel klanten waar je gezellig een praatje mee maakt, als collega’s met wie je (achteraf gezien) leuke dingen meemaakt. Zo heb ik vorig jaar winter, onze collega Roy Woortman hulp geboden bij een klant waar hij met de dienstauto was vast komen te zitten in de modder. Het had heel wat voeten in de (modderige) aarde, maar uiteindelijk hebben wij doorweekt en al onze dienst verder kunnen vervolgen. Daarom draag ik bij deze het stokje over aan Roy, om als volgende collega zijn verhaal te doen.

Raïf Eskici

Mijn naam is Raïf Eskici  en ik kom uit Amersfoort. Ik werk sinds 2012 bij VMB Security & Services. Toen ik 7 maanden in dienst was werd ik plotseling ernstig ziek. Ik zat bijna 5 weken thuis, toen er  een koerier voor mijn deur stond met een fruitmand en een bosje bloemen.  Ik dacht dat hij bij het verkeerde adres was, maar het bleek toch voor mij te zijn. Ik vond het heel fijn om te weten dat VMB mij zo waardeerde en dit voor mij deed. VMB is een heel goed en leuk bedrijf om voor te werken; alles is goed en professioneel geregeld . We volgen verschillende cursussen zoals BHV, BMI en indien noodzakelijk ook VCA . Mijn werkgever doet zijn best om iedere keer de kwaliteit nog hoger in te zetten. Natuurlijk is het niet altijd serieus werk; soms kunnen we ook ontspannen tijdens een bedrijfsfeest zoals de kerstborrel of een dagje poldersport. Ik vind mijn uniform ook heel erg mooi en professioneel . Kortom van A tot Z ben ik heel blij en gelukkig bij VMB. 

Ik wil het ook even over mijn geweldige collega’s hebben natuurlijk. Er is altijd begrip en respect naar elkaar en af en toe een grapje. Ik vind alle collega’s heel leuk, maar surveillant Desirée vind ik een top collega om soms tegen te komen.  Als ik nachtdienst heb moet ik elk uur een uursmelding doen naar onze Centrale Post. Als ik Jim aan de lijn krijg, voel ik mij altijd sterk gesteund. Ik draag hem dan ook voor om als volgende collega zich zelf voor te stellen. Kortom; VMB Security & Services is een heerlijk bedrijf om bij te werken . Ik hoop dat ik hier kan blijven tot aan mijn pensioen.

Peter Hendriks

Hallo, mijn naam is Peter Hendriks, sinds 2011 werkzaam bij VMB Security & Services.

Ik ben begonnen als aspirant beveiliger, en inmiddels werkzaam als Teamleider Surveillance van de regio Amsterdam, Mijdrecht en Uithoorn. In deze regio’s hebben wij diverse opdrachtgevers waar wij alarmopvolging, openings- en brand/sluit- en of controle rondes verrichten. In Uithoorn rijden we collectief over het bedrijventerrein waar wij preventief aanwezig zijn. Ook hier hebben we diverse opdrachtgevers waar we werkzaamheden voor uitvoeren. Wanneer het personeel van de bedrijven naar huis gaat, beginnen onze werkzaamheden met het preventief aanwezig zijn op het bedrijventerrein en het constateren van afwijkingen. Denk hierbij o.a. aan een open staand raam, een deur die niet goed is afgesloten, brand gevaarlijke situaties, een verdacht persoon / voertuig bij uw pand. Er zijn tal van redenen waarom wij collectief rijden. Wij als VMB Security zijn 24/7 bereikbaar en kunnen indien nodig snel actie ondernemen. Waar het ons omgaat is de veiligheid van u, uw pand en de omgeving, zodat u met een gerust hart kan slapen.

Ik wil graag mijn collega Dio voordragen. Hij is een oplettende surveillant. Dio heeft een jaartje geleden 2 tieners betrapt, die veel interesse hadden in een sleutelbos welke een eigenaar van een pand op het collectief Uithoorn  per ongeluk in zijn toegangsdeur had laten zitten, terwijl deze man al lang en breed thuis was. Deze eigenaar is door het adequaat handelen van Dio klant bij ons geworden.

Tevens is Dio op diverse plaatsen in te zetten. Zo rijdt hij surveillance diensten in Delft, Uithoorn en Mijdrecht en voert hij geregeld beveiligingswerkzaamheden uit bij een chemisch bedrijf.  Ik vraag me af wat hij van deze afwisseling vindt.

BEL / MAIL ONS!

Beveiliging is onze passie!

Wij denken met u mee!

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over effectief beveiligen!

Adres

Ondernemingsweg 27, 1422 DZ Uithoorn

Middenwetering 1, 3543 AR Utrecht

+31 (0)297 581 583

info@vmb-security.eu