BEVEILIGEN IS ONZE PASSIE!

Wij zijn de ideale combinatie tussen man en technische beveiliging!

VMB: voor totaalbeveiliging 

Of het nu gaat om de inzet van beveiligers voor objecten, winkels, evenementen en mobiele surveillance of de invulling van receptie- en huismeesterdiensten: beveiligingsbedrijf VMB Security & Services staat 24/7 tot uw dienst voor al uw beveiligingsvragen.

VMB is gestart in 2003 en heeft inmiddels meer dan 50 jaar ervaring in huis. De afkorting VMB staat voor Veiligheid met Beveiligers.

Uw veiligheid is ons vak!

Ook voor de uitvoering van rechercheonderzoeken en het plaatsen van beveiligingstechniek kunt u bij ons terecht. Klik hier voor een overzicht van onze diensten.

Iedere beveiligingsvraag is uniek

VMB staat voor kwaliteit. Onze mensen hebben een jarenlange ervaring en grote passie voor het beveiligingsvak. Wij investeren voortdurend in onze medewerkers, zodat zij u kunnen blijven voorzien van de meest effectieve beveiliging. In onze aanpak staat de klant altijd centraal.

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMB levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Mens en techniek gaan hierbij hand in hand. Dankzij onze korte communicatielijnen kunt u altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Klik hier.

VMB Security & Services is een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkende beveiligingsorganisatie en een ECABO erkend leerbedrijf. Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche en diverse bedrijvenverenigingen. Wij beschikken over het Keurmerk Beveiliging.
keurmerk beveiliging
erkend leerbedrijf

BEL / MAIL ONS!

Beveiliging is onze passie!

Wij denken met u mee!

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over effectief beveiligen!

Adres

Ondernemingsweg 27, 1422 DZ Uithoorn

Middenwetering 1, 3543 AR Utrecht

+31 (0)297 581 583

+31 (0)20 760 8370

+31 (0)30 760 3555

info@vmb-security.eu