Veelzijdige en flexibele beveiligers

Regio: Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam

Als beveiliger ben je de cruciale man of vrouw op iedere locatie. Met jouw alertheid en oog voor detail zorg je maar voor één ding: dat mensen zich veilig voelen. Want waar veel mensen komen, valt veel te beveiligen.

Lees meer

Beveiligers gezocht

Regio: Amsterdam en Uithoorn

We zijn per direct op zoek naar beveiligers voor de regio’s Amsterdam en Uithoorn. Als
beveiliger ben je de cruciale man of vrouw op iedere locatie. Met jouw alertheid en oog
voor detail zorg je maar voor één ding: dat mensen zich veilig voelen.

Lees meer

Mobiele surveillanten gezocht

Regio: Amsterdam, Utrecht en Uithoorn

Als mobiel surveillant houd je tijdens je dienst vanuit je auto bedrijven en bedrijventerreinen in de gaten, en regel je dat problemen of verdachte situaties snel gemeld en opgelost worden.Lees meer

Werken en leren als mobiel beveiliger

Werken en leren als mobiel beveiliger

Regio: Amsterdam, Uithoorn en Utrecht

Als mobiel beveiliger, in de branche “mobiel surveillant” genoemd, zorg jij er voor dat
ondernemers ’s nachts rustig kunnen slapen. Jij bent namelijk de professional die vanuit
de auto verdachte situaties bij bedrijven en op bedrijventerreinen signaleert en meldt,
zodat er snel gehandeld kan worden. Als jij klaar bent om deze uitdaging aan te gaan, dan
is ons leertraject wat voor jou!


Lees meer

Service Host bij VMB Security & Service

Voor verschillende vooraanstaande kantoorlocaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste Service Hosts. Je vindt het geen probleem om in Amsterdam op 1 of meerdere locaties te werken. Uiteraard heeft elke specifieke locatie haar eigen diensttijden, maar je werkt voornamelijk in de vroege ochtend- of in de avonduren.Tijdens deze uren ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en bezoekers van onze opdrachtgever en werk je grotendeels zelfstandig.

Lees meer

Beveiligen op Schiphol

Bij onze opdrachtgever zal je worden ingezet op het toegangsbeleid van de luchthaven. Je zorgt ervoor dat er geen verboden voorwerpen of zaken de luchthaven opkomen. Bij uitgaand verkeer zorg jij ervoor dat zaken die op de luchthaven horen daar ook blijven. Je doet dit niet alleen, maar vaak in grote teams. 

Lees meer

Ben jij klaar om veiligheid te bieden? Word dan beveiliger bij VMB Security & Services! Neem dan snel contact met ons op

VMB Security & Services - veiligheid is ons vak!

Bij VMB Security & Services geloven we in de ideale combinatie tussen man- en technische beveiliging. Sinds 2003 zijn we actief in een groot deel van de Randstad , en zetten we ons in voor goede en alerte beveiliging. Met korte communicatielijntjes en een familiaire sfeer geven we als team antwoord op elke beveiligingsvraag, in samenwerking met de politie. Daarnaast bieden we ook hospitalitydiensten en detacheren we receptionisten, hostesses en huismeesters.

Waarom werken bij VMB?

Werken voor een werkgever waar je voornaam belangrijker is dan je personeelsnummer
Wil je werken voor een werkgever waar je voornaam belangrijker is dan je personeelsnummer. VMB Security en Services de werkgever met oog voor detail.
Brede kennis en lange ervaring
VMB Security & Services is gestart in 2003 met twee compagnons aan het stuur, die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben in de beveiligingswereld.
Word lid van een hechte club
Kom je bij ons, dan word je écht lid van een hechte club. Wij hebben betrokken planners die meedenken over wanneer jij kan en wil werken. Daar zijn we heel flexibel in! En natuurlijk verwelkomen we je meer dan graag in ons gezellige team van collega’s. Want hoewel je op verschillende locaties werkt, vinden we het belangrijk dat VMB Security & Services altijd voelt als een fijn thuis voor jou en je collega’s.