Receptie diensten

Onze hosts en hostessen staan voor u klaar.

Representatief, gastvrij en servicegericht

De eerste indruk van uw bedrijf begint bij een warm en gastvrij welkom van uw host of hostess. VMB begrijpt dit als geen ander. Onze gastheren en -vrouwen zijn representatief, gastvrij en servicegericht. Ze hebben een ruime werkervaring en verstand van de meest voorkomende administratieve receptiewerkzaamheden. Ook zijn ze in het bezit van een BHV-diploma.

Zowel tijdelijke als volledige outsourcing

Voorafgaand brengt VMB hen op de hoogte van de bij u geldende veiligheidsprocedures en de aanwezige alarmsystemen, zodat zij in geval van nood precies weten hoe te handelen. Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke assistentie of denkt aan volledige outsourcing: onze hosts en hostessen staan voor u klaar.
Receptie diensten

Meer weten over onze receptie diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Beveiliging op maat

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMB Security & Services levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Samen met u zoeken we naar de beste beveiligingsoplossing voor uw vraagstuk. Naast manbeveiliging levert ons beveiligingsbedrijf ook diverse technische beveiligingsoplossingen. Een combinatie van mens en techniek is vaak doeltreffend en kostenefficiënt. Klik hier voor meer informatie over onze security systems.