RECEPTIE DIENSTEN

De eerste indruk van uw bedrijf begint bij een warm en gastvrij welkom van uw host of hostess. VMB begrijpt dit als geen ander.Lees meer

SECURITY HOSTS

Ook als u op zoek bent naar een beveiliger met de uitstraling van een gastheer of -vrouw, bent u bij VMB Security & Services aan het juiste adres.


Lees meer.

HUISMEESTERS

Onze huismeesters zijn het vaste aanspreekpunt voor uw medewerkers. Ze houden een waakzaam oog in het zeil en zijn inzetbaar voor de meest uiteenlopende taken.

Lees meer

SERVICEDESK

Lekkages, noodreparaties, kapotte verlichting… in al deze gevallen heeft u één meldpunt; onze servicedesk.
Lees meer

Benieuwd wat onze hospitality diensten voor de veiligheid van uw organisatie en medewerkers kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hospitality diensten

Onze hospitality medewerkers geven een vertrouwd en gastvrij gezicht aan uw bedrijf. Zij zijn representatief, professioneel en multi-inzetbaar. Samen met u vinden we altijd de juiste vakman of -vrouw voor uw beveiligingsbehoefte, van hostess tot huismeester.

Waarom kiezen voor VMB?

Korte lijnen, snel bereikbaar
Klanten die voor ons kiezen, kiezen heel bewust voor een kleinere partij. Wij kunnen snel schakelen en de lijnen zijn kort. We groeien en verbeteren ons, maar doen dat wel met beleid. Onze kwaliteit en dienstverlening staat altijd voorop.
Brede kennis en lange ervaring
VMB Security & Services is gestart in 2003 met twee compagnons aan het stuur, die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben in de beveiligingswereld.
Voor elke beveiligingsvraag kunt u bij ons terecht!
Met inmiddels ruim 100 man in dienst én een breed scala aan technische beveiligingsoplossingen, die we hebben ondergebracht in VMT Security Systems, zijn we écht een allround beveiligingsbedrijf. Klanten kunnen bij ons aankloppen voor elk type beveiligingsvraag.