Gebouwen en terreinen professioneel beveiligen

De beveiliging van uw objecten en eigendommen, zowel tijdens als buiten kantooruren.

Uw beveiliging in vertrouwde handen

Samen met u bekijken we wat nodig is om uw gebouwen en terreinen professioneel te beveiligen. Of u nu op zoek bent naar een ad hoc invulling van een tijdelijke beveiligingsbehoefte of een permanente totaaloplossing: uw vraagstuk is bij ons in vertrouwde handen. Even iets beveiligen komt in ons woordenboek niet voor. Want hoe klein of groot de opdracht ook is, onze aanpak is altijd hetzelfde: betrokken, professioneel en zeer deskundig.

Onze beveiligers

Onze beveiligers zijn goed getraind, klantvriendelijk, communicatief sterk en beschikken over een natuurlijke autoriteit. Ze hebben plezier in hun werk en stralen dat ook uit.
Objectbeveiliging

Meer weten over onze objectbeveiliging? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Beveiliging op maat

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMB Security & Services levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Samen met u zoeken we naar de beste beveiligingsoplossing voor uw vraagstuk. Naast manbeveiliging levert ons beveiligingsbedrijf ook diverse technische beveiligingsoplossingen. Een combinatie van mens en techniek is vaak doeltreffend en kostenefficiënt. Klik hier voor meer informatie over onze security systems.