Niemand voelt zich nog buiten gesloten

Wij zetten 24/7 de deur voor u open.

Meedenkend, oplossingsgericht en kostenbesparend

Onze surveillanten zijn graag uw redder in nood wanneer uw gasten of huurders zichzelf buiten hebben gesloten. Door gebruik te maken van onze Lock-out Service ontzorgen wij u volledig en besparen wij op hoge kosten van noodservices zoals slotenmakers. Uw gasten of huurders worden snel en vriendelijk geholpen.

Mechanisch of electronisch; van alle markten thuis

Bij mechanische sloten openen wij op verzoek de deur voor uw huurder of gast. We volgen hierbij strenge veilige procedures op en beperken de wachttijd tot het minimale. Bij electronische sloten volgen we eerst een telefonisch protocol en in de meeste gevallen is uw gast of huurder dan al geholpen. Mocht er verdere actie nodig zijn, dan denken wij mee om tot de meest voordelige oplossing te komen.
Objectbeveiliging

Meer weten over onze objectbeveiliging? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Beveiliging op maat

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMB Security & Services levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Samen met u zoeken we naar de beste beveiligingsoplossing voor uw vraagstuk. Naast manbeveiliging levert ons beveiligingsbedrijf ook diverse technische beveiligingsoplossingen. Een combinatie van mens en techniek is vaak doeltreffend en kostenefficiënt. Klik hier voor meer informatie over onze security systems.