OBJECT BEVEILIGING

De beveiliging van uw objecten en eigendommen kunt u, zowel tijdens als buiten kantooruren, met een gerust hart aan VMB Security & Services overlaten. 

Lees meer

MOBIELE SURVEILLANCE

Onze mobiele surveillance teams staan 24/7 paraat om in geval van onraad snel en adequaat te kunnen handelen.


Lees meer

LOCK-OUT SERVICE

LOCK-OUT SERVICE
Voor uw gasten en/of huurders bieden wij in noodgevallen een gastvrije oplossing.Lees meer

SPECIALE DIENSTEN

Ook voor de beveiliging van uw winkelvloer, bouwplaats, onderwijsinstelling, evenement of ad hoc activiteit kunt u op ons rekenen.


Lees meer

Benieuwd wat beveiligingsbedrijf VMB voor de veiligheid van uw objecten en eigendommen kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Beveiliging op maat

Geen beveiligingsvraag is hetzelfde. VMB Security & Services levert dan ook altijd maatwerk, met oog voor detail. Samen met u zoeken we naar de beste beveiligingsoplossing voor uw vraagstuk. Naast manbeveiliging levert ons beveiligingsbedrijf ook diverse technische beveiligingsoplossingen. Een combinatie van mens en techniek is vaak doeltreffend en kostenefficiënt. Klik hier voor meer informatie over onze security systems.

Waarom kiezen voor VMB?

Korte lijnen, snel bereikbaar
Klanten die voor ons kiezen, kiezen heel bewust voor een kleinere partij. Wij kunnen snel schakelen en de lijnen zijn kort. We groeien en verbeteren ons, maar doen dat wel met beleid. Onze kwaliteit en dienstverlening staat altijd voorop.
Brede kennis en lange ervaring
VMB Security & Services is gestart in 2003 met twee compagnons aan het stuur, die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben in de beveiligingswereld.
Voor elke beveiligingsvraag kunt u bij ons terecht!
Met inmiddels ruim 100 man in dienst én een breed scala aan technische beveiligingsoplossingen, die we hebben ondergebracht in VMT Security Systems, zijn we écht een allround beveiligingsbedrijf. Klanten kunnen bij ons aankloppen voor elk type beveiligingsvraag.