Cyberaanvallen en Datalekken: Risico's beperken!!

Verzekeraars bieden inmiddels integrale cyber- en datarisk verzekeringen aan. Deze verzekeringen geven niet alleen dekking voor de financiële schade die u mogelijk hierdoor lijdt, maar bieden ook uitgebreide ondersteuning in het meldproces bij de Autoriteit Persoonsgegevens, het opstellen van een responseplan ter behoud van uw klanten en goede naam, etc. Voor bedrijven tot een omzet van € 25.000.000,- kunnen verzekeraars doorgaans een vooraf vastgestelde premie bieden. Over het algemeen zijn de premies goed betaalbaar, zeker in relatie tot de meerwaarde en zekerheid die een dergelijke verzekering biedt. 

Meer weten?

Wilt u weten welke dekking en ondersteuning u krijgt voor een goede cyber- en datariskverzekering voor uw onderneming? Neem contact met ons op, wij brengen het graag voor u in kaart. Als lid van het Vaktechnisch DienstenCentrum  van ’t AccountantHuis, staan wij u graag terzijde. 

Deze bijdrage is geleverd door De Regt Adviesgroep, lid van het Vaktechnisch DienstenCentrum van de coöperatieve vereniging ’t AccountantHuis U.A. Auteur: Dennis Schneider http://bit.ly/2pXhphd